HDSLR WORKSHOP by CST PRODUCTION

Friday, August 05, 2011 4 Comments A+ a-



Asslamualaikum dan salam sejahtera..

Macam mane menu berbuka hari ini? Walau ape pun bersyukurla dengan ape yang kita ada... HH tgk berita..sian kat orang Somalia...nak berbuka kene berebut untuk dapatkan makanan... semuanya kurus kering
Berbalik pada tajuk entri ni.. mesti ramai antara korang yang pernah dengar nama CST PRODUCTION. Pada yang tak tahu..ni seba sedikit pasal CST

"CST is one of the pioneer company in Malaysia that breaking the tradition introduce the latest technology of DSLR in film-making industry. We produced high quality videos which recognized by Guinness World Record and also have been nominated as a finalist in MSC Malaysia APICTA Awards 2010."

HH memang meminati hasil kerja CST. Apabila HH dapat tahu je pasal CST nak buat workshop, terus rasa teruja. Dalam beberapa hari je dah fully book. Alhamdullilah, HH dapat register setelah CST buat rombakan untuk tambah perserta untuk workshop ni. Malam ni HH ngan sorang lagi crew Photo Village Studio, Izuwan akan bertolak menuju ke De Palma Hotel Ampang, dimana workshop ni akan berlansung. Workshop ni akan berlansung selama dua hari. Harapan HH semoga semuanya selamat dan berjalan lancar. Semoga workshop ini menjadi satu titik perubahan dalam kerjaya HH.

Kat sini HH share satu video montage yang pernah HH buat. Mungkin ada yang dah pernah tgk video montage ni... just a simple video montage yang dibuat menggunakan Window Movie Maker...hehehe




Pe pendapat korang tentang video montage kat atas ni? Pls komen ek... TQ
S E K I A N
(^_^)

4 Comments

Write Comments
schakeyra
AUTHOR
August 6, 2011 at 12:42 AM delete

Sila belajar sungguh2... so that nanti ur products will be super awesome... harap2 HH boleh wat yang best cam CST untuk Kirah nanti, heheheh~~

Reply
avatar
August 6, 2011 at 6:01 AM delete

wah.. bertuahnya.. nanti kongsi2 dengan kami kat penang ni ok.. :p

Reply
avatar
HH
AUTHOR
August 6, 2011 at 8:30 PM delete

Insyallah Mus :)

Reply
avatar

International Muslim Wedding Photographer

Powered by Blogger.

Contact Form

Submenu Section

Slider Section

Total Pageviews

Pages - Menu