15 Ramadhan 1432H | Laksa

Monday, August 15, 2011 2 Comments A+ a-

Assalamualaikum (^_^)
Dah masuk stengah bulan kita berpuasa. Pada awal2 bulan ramadhan ari tu HH tgk ramai kawan2 yang tgkp gmbar juadah berbuka. So hari ni HH nak share antara makanan favourite HH ..

L A K SA

hehehe..ni la antara favourite HH. Ada x antara kawan2 yang suka laksa? Kalau g mane2 atau travel, HH akan cari laksa kat tempat tu tuk di try. So tau tak kat mane yang ada laksa best tuk di try? leh la p cari nanti.

S E K I A N
(^_^)

>>>>>GALERI DIARI RAMADHAN 1432H<<<<<

Jangan lupa baca Diari Ramadhan diorang jugak
(SILA KLIK PADA NAMA)

SAIFUL ADLI ||| MOHD MUKTASIM ||| JAN AZROL

2 Comments

Write Comments
AJ
AUTHOR
August 16, 2011 at 3:54 PM delete

Saya kurang linear dgn laksa nih..tp kalau mmg dah xde benda lain,saya sebat jer.. :)

Reply
avatar
HH
AUTHOR
August 16, 2011 at 4:44 PM delete

hahaha...ni mesti sebab makan laksa kuala perlis :P

Reply
avatar

International Muslim Wedding Photographer

Powered by Blogger.

Contact Form

Submenu Section

Slider Section

Total Pageviews

Pages - Menu