3 Ramadhan 1432H | Feel Fresh

Wednesday, August 03, 2011 7 Comments A+ a-

Assalamualaikum dan salam sejahtera.
Macam mane puasa hari ni. Penat tak? Semalam HH tdo lewat, banyak kerja yang nak kena diselesaikan. Dalam beberapa hari ni tak beberapa produktif sebab asyik sakit pala n pening je..hrumpp :(...So tadi HH just tdo dalam 2 jam then bangun untuk sahur. Dah jadi kebiasaan kami sekeluarga bila puasa akan bgun bersahur sama2. Mak akan bgun awal tuk sediakan makanan sahur. Kadang2 makanan sahur lebih grand dari berbuka. Alhamdulillah atas rezeki yang dikurniankan dan thanks kat mak yang selalu berkorban untuk anak2 nay. I LOVE U MAK (^_^). 
Pagi tadi sahur kami makan nasi goreng dan air sarsi... hehehe..tgk air sarsi ngan ketul ais dalam jug....
perghhhhhhh, meleleh wa cakap lu (sila baca macam nada dialong dalam Zombi Kg Pisang)
x caya? jom tgk...



so korang rasa segar x skrang? sila dok jauh sikit dari screen anda...hehehe
sabar ek...waktu berbuka ada lagi beberapa jam
Oh ya...thanks kat mak and adik HH yang jadi assistant tuk shoot gmbar ni
S E K I A N 

7 Comments

Write Comments
August 3, 2011 at 3:14 PM delete

aduh.. bulan2 puasa letak gambar mcm ni..

Reply
avatar
August 3, 2011 at 3:25 PM delete

klu ayaq tu ada color lgi meneleh air liur nie:)

Reply
avatar
AJ
AUTHOR
August 4, 2011 at 1:49 AM delete

Paipsi pun layan kalau macam nih..ooppss! keh keh keh

Reply
avatar
Myra Jay
AUTHOR
August 4, 2011 at 9:04 AM delete

Wahhh memang menggoda jiwa raga.. :)

Reply
avatar

International Muslim Wedding Photographer

Powered by Blogger.

Contact Form

Submenu Section

Slider Section

Total Pageviews

Pages - Menu