Photographed by Hasfanizam Hamdan

Saturday, July 23, 2011 11 Comments A+ a-

Hi, Assalamualaikum.
Selamat datang ke blog Hasfanizam Hamdan :) . Actually blog ni dah lama tak update. Bila tgk ramai kawan2 yang aktif berblogging, rasa cam nak kembali berblogging plak.... hehehe.So lepas beberapa minggu buat renovation, akhirnya siap gak blog ni, harap pas ni saya dapat update blog ni secara konsisten. Post tuk kali ini saya just nak share beberapa gambar yang saya tangkap. Actually gambar2 ni saya upload tuk dimasukkan dalam picture slider kat blog ni. Kalu nak tgk dalam bentuk slider korang boleh klik kat "home".
Hope korang enjoy gambar2 kat bawah ni k :)






















Kalau korang suka gambar2 kat atas ni jangan lupa klik LIKE k
Lagi satu jangan lupa join saya kat
https://www.facebook.com/pages/HH-Words-Thoughts/178302398875615
(*_^) TQ


11 Comments

Write Comments
July 25, 2011 at 1:23 PM delete

terbaik la semua gambar-gambar ni..

Reply
avatar
MamaYatie
AUTHOR
July 25, 2011 at 8:26 PM delete

superb! setiap gambar ada keunikannya..teruskan berkarya..all the best!

Reply
avatar
sop
AUTHOR
July 26, 2011 at 10:09 AM delete

wah.. nice shoot.. suka juga dgn photografi nih

Reply
avatar
HH
AUTHOR
July 26, 2011 at 10:49 AM delete

Terima kasih Mama Yatie & Sop :)

Reply
avatar
AJ
AUTHOR
July 26, 2011 at 7:16 PM delete

sempoi baq ang! keh keh keh

Reply
avatar
miszgarfien
AUTHOR
July 26, 2011 at 11:04 PM delete

cantik!!! semua gambar2 tu memang sangat cantik...teruskan berkarya ye

Reply
avatar
HH
AUTHOR
July 27, 2011 at 12:00 AM delete

Terima Kasih Ein (^_^)

Reply
avatar
July 27, 2011 at 4:17 PM delete

thanx sudi jengah blog saya... try emailkan awaknye quotation n packages k di zuwa85@yahoo.com

Reply
avatar
HH
AUTHOR
July 27, 2011 at 6:52 PM delete

dah..TQ Azwa :)

Reply
avatar

International Muslim Wedding Photographer

Powered by Blogger.

Contact Form

Submenu Section

Slider Section

Total Pageviews

Pages - Menu