23 Ramadhan 1432H | Shift

Tuesday, August 23, 2011 2 Comments A+ a-

Assalamualikum semua,
pe khabar? sihat ke hari ni? cam mane persiapan raya? HH tak beli ape pun lagi..
just ingat nanti nak beli baju melayu sepasang jer...hehehehe


Sekarang ni HH just tumpukan sepenuh usaha dan tenaga kepada Photo Village Studio. Masih banyak yang perlu dilakukan, masih banyak yang perlu belajar dan masih banyak yang perlu HH baiki. Memang penat sebab segalanya HH uruskan sendiri. Kerja tanpa henti. Ramai yang bertanya macam mane lahirnya  Photo Village Studio? Sebenarnya tujuan HH beli kamera dulu adalah untuk tangkap gmbar ikan... HH memang sgat fanatik nak ambil gmbar ikan... and tak pernah teringin pun nak ambil gmbar2 lain...hehehe HH mengusahakan ternakan Ikan Laga Hiasan dan pernigaan HH didaftarkan atas nama Betta Village Enterprise. Tapi time tu HH turut daftarkan perkhidmatan fotografi sebagai salah satu aktiviti perniagaan Betta Village Enterprise sebab HH rasa maybe ianya akan jadi salah satu sumber rezeki juga. So pada mulanya Photo Village Studio bergerak atas nama Betta Village Enterprise. So pada awal tahun ni HH terfikir tuk seperatekan antara dua perniagaan ni, jadi HH pun daftarkan Photo Village Studio dengan SSM (Suruhanjaya Syarikat Malaysia).
Ya Allah Ya Tuhan Kami,
Kau permudahkanlah urusan kami dan bukakanlah pintu2 rahmatmu buat kami
AMIN

S E K I A N
(^_^)

>>>>>GALERI DIARI RAMADHAN 1432H<<<<<

Jangan lupa baca Diari Ramadhan diorang jugak
(SILA KLIK PADA NAMA)

SAIFUL ADLI ||| MOHD MUKTASIM ||| JAN AZROL

2 Comments

Write Comments
AJ
AUTHOR
August 24, 2011 at 1:10 AM delete

Ikhlas Tawakal InsyaAllah semuanya akan berjalan dengan lancar..All the best bro..

Reply
avatar

International Muslim Wedding Photographer

Powered by Blogger.

Contact Form

Submenu Section

Slider Section

Total Pageviews

Pages - Menu