CONTEST GAMBAR TERBAIK

Wednesday, August 03, 2011 4 Comments A+ a-

Assalamualaikum dan selamat sejahtera.
Enti ni khas untuk CONTEST GAMBAR TERBAIK oleh ADAMAINAA.COM DAN ABDULFARIQUE.COM
Kalau nak join klik SINI.


Salah satu syarat dia
TULISKAN 1 ENTRY DAN CERITAKAN KISAH DISEBALIK GAMBAR TERSEBUT dan
MESTILAH GAMBAR DIRI ANDA...hehehehe

Ni gambar HH (^_^)



Actually HH tak beberapa banyak gmbar sendiri. Kalau ada pun dalam kamera member2. Tadi waktu HH dok blokwalking tiba2 terbaca tentang contest ni. So HH godek2 la gambar HH dalam PC, dan salah satu gmbar favourite yang HH jumpa adalah gmbar diatas.


Gambar ini kawan HH, Rina yang tolong snap. Rina ni kawan satu universiti ngan HH, cuma dia berlainan bidang. Kami pun agak rapat sebab satu negeri. Satu hari Rina ajak HH jalan2 sekitar bandar Georgetown. Rina ni jenis yang suka bergambar. So HH pun tolong la snap gmbar dia sambil teman dia jalan2. Then kami ternampak banggunan ni, Rina pun ajak snap picture kat sini, katanya nak buat gmbar tema horror.hehehe... Ni sebenarnya banggunan lama yang femes kat Penang, kalau tak salah banggunan sekolah cina. Selepas beberapa snap HH plak soh Rina snap gmbar HH. Amacam pose HH dalam gmbar kat atas?... kalau korang nak tahu, salah satu hobi HH ialah menari. Alhamdulillah dah pernah wakil negeri dan negara (^_^). Tgh syok dok bergmbar tiba2 hujan turun plak, kami pun segera berlari ke kereta Rina. Then bila sampai akt kereta, dapat pulak surat cinta.... 
surat saman parking...hehehehe
S E K I A N
(^_^)

4 Comments

Write Comments
schakeyra
AUTHOR
August 3, 2011 at 5:30 AM delete

Ingatkan HH punya contest~~

Reply
avatar
Ummi
AUTHOR
August 3, 2011 at 2:58 PM delete

fuhhh~! nice giler !!

Reply
avatar
Abdul Farique
AUTHOR
August 3, 2011 at 8:51 PM delete

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=173755802694485&set=a.170920712977994.39035.114365478633518&type=1&theater

ni link gambar katr fanpage abdulfarique.com

like n share , like terbanyak akan menjadi pemenang utama peraduan ni. So , tak kira macam mana cara sekalipun . jom potong LIKE contestant lama :DD

Reply
avatar

International Muslim Wedding Photographer

Powered by Blogger.

Contact Form

Submenu Section

Slider Section

Total Pageviews

Pages - Menu